Changer de langue : Français

Uw Auto5-centra - Luxembourg

We hebben ? centra in de buurt gevonden
Gefilterd op
Prestaties
0 van 21 geselecteerd
Producten
0 van 17 geselecteerd
Diensten
0 van 17 geselecteerd
Geen resultaten voor deze zoekopdracht
1
Center:
Werkplaats:
Chaussee De Liege 41
6900, Marche En Famenne
2
Center:
Werkplaats:
Rue De Clairfontaine 1
6700, Arlon
3
Center:
Werkplaats:
Route D Arlon 214 A
6780, Messancy
Bekijk alle locaties
(2 van ? geselecteerd)
Nieuwe zoekopdracht
Plaats, postcode, adres, ...

Prestaties in uw Auto 5 centra

Onze autowerkplaats biedt uitgebreide onderhouds- en herstellingsdiensten om de prestaties, veiligheid en duurzaamheid van je voertuig te garanderen.

Bij Auto5 kun je altijd nieuwe banden laten monteren of een bandenwissel aanvragen. De veiligheid van uw auto is onze topprioriteit en wij zorgen ervoor dat uw banden de juiste spanning hebben en goed gebalanceerd zijn. Kies voor een service van bandenspecialisten, met zeer korte afspraaktijden.

Bekijk alle

Als je technische keuring nadert, kun je op ons rekenen om ervoor te zorgen dat je voertuig de beroemde groene kaart krijgt. We bieden een aantal controlepakketten om je te helpen je voertuig voor te bereiden op de technische keuring. Sommige pakketten omvatten zelfs een eco-test: een analyse van 5 gassen die je voertuig uitstoot, om eventuele fouten op te sporen en corrigerende maatregelen voor te stellen om de vervuiling te verminderen. [Een ecotest kan niet garanderen dat je voertuig door de "roetfilters"-test komt].

Bekijk alle

Bij Auto5 kunt u uw auto laten onderhouden tegen lagere kosten dan bij een dealer. Onze "MijnOnderhoud"-forfaits, aanbevolen voor voertuigen jonger dan 8 jaar, zijn gebaseerd op de plannen van de constructeur en uw garantie blijft behouden. Eco-testing, een 5-gas analyse om de vervuiling die uw auto uitstoot te controleren, is een service die kan worden toegevoegd aan MijnOnderhoud. Voor oudere voertuigen werken we met onderhoudspakketten die olieverversing, filterverversing (olie, brandstof, lucht... indien nodig) en een aantal controlepunten omvatten om ervoor te zorgen dat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Bekijk alle

Als het gaat om het aircosysteem van je auto, vertrouw dan op Auto5 om het soepel te laten werken. We werken met verschillende forfaits, gaande van gasvullingen, volledig onderhoud en anti-geurbehandelingen. We bieden deze diensten aan voor voertuigen uitgerust met het oude airco gas (R134a), verboden na 2017, en het nieuwe gas (R1234YF) geïntroduceerd op bepaalde voertuigen vanaf 2013.

Bekijk alle

Onze check-up forfaits zijn ontworpen om alle belangrijke onderdelen van je auto te controleren, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze gekwalificeerde technici onderzoeken je auto zorgvuldig en zorgen ervoor dat hij in topconditie verkeert. Van het controleren van de remmen en de staat van de schokdempers tot de functionaliteit van de verlichting - wij zorgen voor elk detail zodat je veilig en betrouwbaar kunt rijden.

Bekijk alle

Remmen zijn een van de belangrijkste beveiligingssystemen in uw voertuig. We bieden complete remdiensten, variërend van de verandering van remblokken, remschijven om de remvloeistof te wijzigen om uw veiligheid achter het stuur te waarborgen.

Bekijk alle

Producten in uw Auto 5 centra

Onze producten omvatten accessoires van hoge kwaliteit die het comfort, de veiligheid en de prestaties van uw auto verbeteren.

Auto5 werkt samen met een aantal fabrikanten om je een zeer breed assortiment banden te kunnen bieden die passen bij jouw voertuig. Van zomer-, winter- en vierseizoensbanden tot 4x4-, bestelwagen- en camperbanden, wij zijn de bandenspecialist met de laagste prijzen, het hele jaar door. Als je elders een goedkopere prijs vindt, betalen we je het verschil terug!

Bekijk alle

We hebben een brede keuze uit aluminium of stalen velgen, zodat u de gewenste personalisatie aan uw voertuig kunt brengen. Heb je onze velgconfigurator geprobeerd op de Auto5.be -site?

Bekijk alle

Met ons assortiment AdBlue van hoge kwaliteit kun je je voorbereiden om de emissienormen te overtreffen en je dieselvoertuig een milieuvriendelijke upgrade te geven. We bieden bussen van 5 liter en 10 liter te koop aan tegen lage prijzen.

Bekijk alle

Bij Auto5 bieden we accu's die zijn aangepast aan jouw voertuig tegen lage prijzen. Brengt u uw oude accu mee? Dan krijg je van ons een aankoopbon van 10€.

Bekijk alle

De remmen vormen de kern van de veiligheid en een zorgvuldig onderhoud is essentieel. Auto5 biedt een breed gamma aan remblokken en schijven, maar ook remvloeistof, onderdelen en reinigingsmiddelen. We werken met grote merken (Brembo, Ferodo, enz.) tegen concurrerende prijzen.

Bekijk alle

Heb je extra opbergruimte nodig voor je avontuur? Onze dakkoffers (of koffers op trekhaken) zijn de ideale oplossing! We bieden een ruim assortiment dakkoffers van Thule, Norauto, Hapro... aan de beste prijzen, met gratis montage in het center!

Bekijk alle

Uw Auto5-garages - Luxembourg

Auto5 is meer dan 50 centra in België, er is noodzakelijkerwijs een Auto5-garage in uw buurt of om u te vergezellen op uw reizen in de regio Luxembourg.

In de werkplaats gebruiken we voor het onderhoud van uw auto dezelfde auto-onderdelen die we in de winkel verkopen: dit stelt ons in staat om een optimale servicekwaliteit te garanderen wanneer u onze garages passeert, maar ook om uw huis uit te breiden de Auto5-ervaring. Onze monteurs en elektrotechnici zijn daarom het best geplaatst om u dagelijks te adviseren over het onderhoud van uw auto, door hun advies en de sleutels voor een succesvol onderhoud te delen.

Maak een afspraak in de dichtstbijzijnde Auto5-garage in de regio en ontdek het assortiment kwaliteitsproducten voor de beste prijs. Onze reeksen zijn zeer breed op het gebied van ingebouwde elektronica, dragers of banden: aarzel niet langer en bezoek ons!